Spansklärardagen 12 oktober 2024

Kära medlemmar i APEOS,

Vi har glädjen att bjuda in er till Spansklärardagen i Göteborg, som äger rum den 12 oktober 2024, på Folkuniversitetet – en dag då vi även firar Spaniens nationaldag!

Vi har satt ihop ett rikt och varierat program för dagen, med inspirerande föreläsningar och workshops. Dessutom kommer det att finnas en utställning av läromedel för spansklärandet, och självklart bjuder vi på lunch och fika under dagen.

Programmet bifogas i mejlet, och det finns både på spanska och svenska. Observera att sista anmälningsdatum är den 8 oktober 2024, så missa inte att säkra din plats!

Vi ser fram emot att träffa er alla i Göteborg den 12 oktober.

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen för APEOS

Aktuellt

  • Spansklärardagen 12 oktober 2024

    Kära medlemmar i APEOS, Vi har glädjen att bjuda in er till Spansklärardagen i Göteborg, som äger rum den 12 oktober 2024, på Folkuniversitetet – en dag då vi även firar Spaniens nationaldag! Vi har satt ihop ett rikt och varierat program för dagen, med inspirerande föreläsningar och workshops. Dessutom kommer det att finnas en…

    Läs mer


  • LÄSECIRKEL MED EDUARDO TORNATORE

    Läsecirkeln med Eduardo Jiménez Tornatore träffas den 11 september (OBS NYTT DATUM!) kl.18:30. Boken heter “Las Homicidas” av Alia Trabucco Zerán.  Anmälan till: monikabuchel@gmail.com senast den 24 augusti 2024.  Alla medlemmar är välkomna!

    Läs mer


  • Medlemsavgiften för verksamhetsåret 2024

    OBS! Den nya medlemsavgiften är 200 kr. Vi kommer att uppdatera webbsidan snarast möjligt. 

    Läs mer