Spansklärardagarna 14-15 oktober

Kära spansklärarkollega!

Vi har goda nyheter. Priset för deltagande i våra spansklärardagar den 14 -15 oktober 2023 sänks till 200 kronor (i priset ingår mat och dryck) och är endast för att kunna delta lördagen den 14 oktober. Deltagare som INTE är medlemmar i APEOS betalar 360 kr.

Lördagen

Anmälan till lördagen ska göras här senast 6 oktober.

Söndagens aktiviteter kommer att vara gratis då Escuelas de Español de Andalucía som vi samarbetar med kommer att stå för kostnaderna.

Söndagen

Anmälan till söndagen ska göras direkt här innan 6 oktober.

OBS: Du måste ha betalat årsavgiften 2023 för att delta som medlem i APEOS Missa inte chansen och anmäl dig så snart som möjligt!

Bifogade dokument

Spansklärardagarna

Jornadas didácticas de APEOS

Varmt välkommen till höstens Spansklärardagar! Anmäl dig nu!

Styrelsen

Aktuellt

 • LÄSECIRKEL MED EDUARDO TORNATORE

  Läsecirkeln med Eduardo Jiménez Tornatore träffas den 4 september kl.18:30. Boken heter “Las Homicidas” av Alia Trabucco Zerán.  Anmälan till: monikabuchel@gmail.com senast den 24 augusti 2024.  Alla medlemmar är välkomna!

  Läs mer


 • Medlemsavgiften för verksamhetsåret 2024

  OBS! Den nya medlemsavgiften är 200 kr. Vi kommer att uppdatera webbsidan snarast möjligt. 

  Läs mer


 • LA HORA DEL CUENTO – Marzo 2024

  El club de lectura de cuentos La Hora del Cuento tendrá su próximo evento el martes 5 de marzo a las 20:00 por Zoom. Este mes charlaremos sobre La Tortuga Gigante de Horacio Quiroga. Pueden anotarse en Facebook o enviando un mensaje a marilyn_mansilla@hotmail.com ¡Nos vemos!

  Läs mer